CMS HOSTING


iFast Voor de Beste CMS Hosting

Content Management Systeem, kort aangeduid als CMS, is een web hosting systeem waarmee u bepaalde machtigingen voor meerdere gebruikers op verschillende niveaus kunt hanteren en beheren van de verschillende onderdelen van de inhoud van uw website. De inhoud kan onder verschillende categorieën zoals artikelen, blogs, evenementen, persberichten en nog veel meer vallen. Als door CMS een fijne lijn wordt getrokken, kun je het CMS in 2 categorien verdelen. Dit zijn de traditionele of Open Source Content Management Systemen en de Hosted CMS.

Als je gekozen hebt om Joomla, WordPress, Drupal of een ander Content Management Systemen (CMS) te gebruiken om uw website te maken, kunt u rekenen op onze unieke handgemaakte hosting oplossing. We zullen ervoor zorgen dat het CMS van uw keuze op rolletjes loopt en dat uw website veiliger is, sneller en beter ondersteund dan ergens anders!


wordpress-logo

WordPress Hosting

WordPress werd aanvankelijk gestart voor bloggers, maar is uiteindelijk succesvol geworden als Content Management Systeem. WordPress is de meest populaire website building tool ter wereld. Het heeft duizenden gratis thema’s en plug-ins die het designen van een website eenvoudiger maken.

Lees meer


Joomla Hosting

Ook Joomla is een CMS systeem dat mobiel en gebruikers vriendelijk is. Joomla heeft vandaag de dag al ruim 35 miljoen downloads. Joomla biedt veel extensies voor met optimaliseren van je website. Onze hosting oplossingen zijn op maat gemaakt voor een optimale beveiliging en prestaties! Onze Joomla hosting wordt gespiegeld, waardoor de zakelijke gebruikers een unieke fail-safe systeem hebben.

Lees meer
joomla-logo

drupal-logo

Drupal Hosting

Drupal is een erg populair en flexibel Content Management Systeem beschikbaar op de markt. Terwijl het erg simpel te gebruiken is, is het beter om met wat voorkennis in coderen aan de slag te gaan. Wij staan bovenaan met Drupal hosting, we hebben momenteel honderden Drupal sites en blogs gehost.

Lees meer

Een Web Hosting Pakket Voor Elke Behoefte!


Joomla Hosting

€8/maand

€14,00
  • 1 Installatie
  • 25000 Bezoekers per Maand
  • 10GB Lokale Opslag
  • Oneindige Data Overdracht
Drupal Hosting

€8/maand

€14
  • 1 Installatie
  • 25000 Bezoekers per Maand
  • 10GB Lokale Opslag
  • Oneindige Data Overdracht